Wie zijn wij?

Welkom bij Goedkope Bouwtekeningen. Een jonge en frisse onderneming die u graag helpt bij het realiseren van uw bouwplannen. Mijn naam is Michiel van Mourik, bouwkundig ingenieur. Ik heb de opleiding HBO Bouwkunde voltooid en heb zeer diverse ervaring met de voorbereiding van bouwplannen en toepassing, gebruik en ontwerp van bouwtekeningen.

Ik ben begonnen bij een bouwkundig advies- en tekenbureau, waar ik vooral ervaring op heb gedaan als bouwkundig tekenaar.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij een regionale aannemer, in de rol van werkvoorbereider voor bouwprojecten. Hier hield ik mij bezig met de gehele voorbereiding van het bouwplan: van het maken en controleren van bouwtekeningen en het contracteren van onderaannemers tot het maken van planningen en aansturen van de werkzaamheden op de bouwplaats.

Vervolgens ben ik vanuit de aannemerij gaan werken bij een gemeente. Hier ben ik nog steeds werkzaam bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, in de functie van bouwkundig plantoetser en vergunningregisseur. Hier ben ik dagelijks bezig met het beoordelen van grote en kleine bouwplannen en het coordineren van vergunningsaanvragen.

Na het zien van de toepassing van bouwtekeningen op zoveel verschillende manieren en het meewerken aan de voorbereiding van vele bouwplannen, ben ik gaan inzien dat het ook voor een particulier soms lastig is om goed voorbereid aan een bouwplan te beginnen. Bovendien betaalt een particulier voor de voorbereiding van kleinere bouwplannen om en aan de woning vaak veel geld. Met Goedkope Bouwtekeningen wil ik werkzaamheden aanbieden voor particuliere bouwplannen, tegen een betaalbare prijs.