Digitaliseren

Tekenwerk: vanaf € 75,-
Bent u in bezit van oude papieren bouwtekeningen en zou u deze graag digitaal willen hebben om als onderlegger te gebruiken voor verbouwingen of verkoop, voor inrichtingen, gebruiksmeldingen of bijvoorbeeld ontruimingsplannenWij helpen u daar graag bij. Wij tekenen dan uw papieren tekeningen 1 op 1 over, zodat deze voor u beschikbaar zijn in PDF en DWG formaat.

Klik hier om dit product aan te vragen.

Inmeten
Het kan natuurlijk ook zijn dat u helemaal geen tekeningen van uw woning in bezit heeft, maar deze wel graag zou willen hebben. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Klik hier om te zien welke mogelijkheden wij u hierin kunnen bieden.

Omgevingsvergunning aanvragen: € 50,-
Mocht op www.omgevingsloketonline.nl blijken dat u  voor uw bouwplannen een vergunning nodig heeft, dan kunt u deze daar ook meteen aanvragen. Natuurlijk kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn. Wij dienen dan de aanvraag en benodigde bijlagen in, wij onderhouden het contact met de gemeente en we zorgen ervoor dat de procedure soepel tot een goed einde komt.

klik
hier om hulp bij een vergunning aan te vragen.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? of heeft nog andere vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.